Luister Terug naar het Interview bij Villa vdB

Op donderdag 12 september 2024 was onze afscheidsfotograaf Dirk van Doorn te gast in het radioprogramma Villa vdB op NPO Radio 1/Omroep Max. Samen met een nabestaande deelde hij zijn ervaring over hoe afscheidsfoto’s troost kunnen bieden in moeilijke tijden. Het gesprek ging over de kracht van fotografie tijdens een afscheid en hoe Dirk, als fotograaf, op zijn eigen wijze aanwezig kan zijn bij deze intieme momenten.

Dit weekend (14-15 sept 2024) zal in Hilversum een tentoonstelling te zien zijn van deze bijzondere afscheidsfoto’s. Dirk sprak in het interview over hoe hij het vertrouwen wint van de familie en hen steunt in het vastleggen van waardevolle herinneringen. Zijn aanwezigheid in de meest kwetsbare momenten is niet alleen bijzonder, maar ook van onschatbare waarde voor de nabestaanden.

Luister en kijk terug

Wil je het hele gesprek terugluisteren? Klik dan op deze link om het fragment van Villa vdB te beluisteren. Het duurt nog geen 10 minuten, maar het geeft je een goed beeld van de emotionele impact van afscheidsfotografie.

Wat vond je ervan?

Laat ons weten wat je ervan vond! We zouden het zeer waarderen als je hieronder een reactie achterlaat. Heb jij misschien ervaring met afscheidsfotografie of ben je benieuwd naar hoe dit jou of een dierbare zou kunnen helpen? Deel je gedachten met ons.

We willen op reis

De expositie die we gemaakt hebben gaat na Hilversum op reis naar Texel. Op 26 September zijn we daar in Den Hoorn op een uitvaartbeurs. 

Wie weet kun je ons helpen met een locatie bij jou in de buurt. Daar staan we zeer voor open. Benader ons gerust.